Home Diensten Portfolio Shop Contact
In 1984 heb ik de Havo-opleiding afgesloten met het talendiploma, waarna ik definitief koos voor een werkterrein in de bloemen. Daarna heb ik in 1987 het diploma bloemschikken en binden en bloementeelt van de Middelbare Tuinbouwschool Huis te Lande in Rijswijk(ZH) behaald. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stageplekken gehad waarmee mijn vakbekwaamheid op een hoger peil werd gebracht.

Na het behalen van het diploma gewerkt bij verscheidene bloemisten. Vooral mijn tijd bij bloemenarrangeur Johan Licher in Amsterdam heeft mijn manier van werken een enorme drive gegeven.

Na enkele opleidingen in verkoop, acquisitie en management te hebben gevolgd, een aantal jaren als accountmanager hydrocultuur en groenprojecten bij Rentokil Tropical Plants/Ambius in de markt gezet bij het bedrijfsleven in Flevoland en omstreken.

Per 1 juli 2010 gestart met mijn eigen bedrijf OdetZo.


OdetZo richt zich voornamelijk op de zakelijke markt om deze te voorzien van fleur en kleur. Onder het motto: Bloemen houden ook van Zakenmensen.

Ook maakt OdetZo bruidsboeketten en rouwarrangementen in eigen beheer. Particulier klanten die bloemen of planten willen voor een bijzondere gelegenheid zijn van harte welkom via onze BloemenShop op de website.