Home Over ons Portfolio Shop Contact
Diensten
OdetZo bloemen en planten richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Onder het motto; bloemen houden óók van zakenmensen kunt u bij ons terecht voor:
  • Bloemenabonnementen
  • Kantoorbeplanting
  • Zijde planten
  • Bloemen levering in binnen-en buitenland door onze collega’s van Euroflorist
Hoe werkt een bloemenabonnement?
Het bloemenabonnement dat u bij OdetZo bloemen en planten kunt afsluiten is ter verfraaiing en aankleding van uw receptie, balie, directiekamer of vergaderzaal. Wij leveren wekelijks een nieuw boeket in een passende en schone leenvaas. Dit leveren doen wij aan kantoren die gehuisvest zijn in Lelystad en Almere. Het abonnement dat u afneemt, wordt afgestemd op de wensen van u. Dit betekent dat u zelf kunt aangeven welke stijl u aanspreekt. En wij kennen daarbij geen grenzen. Bovendien levert een abonnement u de volgende voordelen op.
  • Wekelijkse levering van kant en klare nieuwe prachtige bloemen in een schone vaas
  • Variatie in kleur, stijl en vaas
  • Achteraf afrekenen, u ontvangt eenmaal per maand een verzamelnota
  • Duidelijke afspraak rondom levering nieuwe boeketten. Dit vindt plaats standaard op maandagochtend of iedere andere dag van de week geheel naar uw wens
Kwaliteit en Service staan centraal bij kantoorbeplanting
Voordat bedrijven overgaan tot het afnemen van een abonnement, kom ik graag persoonlijk langs op kantoor om advies te geven. We bespreken dan in een voorgesprek de diverse mogelijkheden van hydrocultuurbeplanting om zodoende optimaal aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Het constante persoonlijke contact dat ik na de “deal” met u als opdrachtgever graag wil onderhouden maakt dat we automatisch blijven meedenken en snel kunnen inspelen op het verfraaien van andere ruimtes c.q. het kunnen invullen van nieuwe wensen. Planten of bloemstukken geven een kijkje in iemands ziel of geven uiting aan bepaalde gevoelens van mensen. Dat maakt iedere opdracht anders en geen dag is dan ook hetzelfde. Naast de uitzonderlijke kwaliteit van de producten is dat de kernwaarde van OdetZo bloemen en planten. Ik merk dat mensen dat als bijzonder prettig ervaren gezien de vele opdrachten die middels mond tot mondreclame bij mij binnenkomen.

Zijde planten
Voor alle situaties waar OdetZo bloemen en planten geen echte bloemen of planten kan adviseren, is de keuze om voor kwalitatief hoogwaardige zijde materialen te kiezen een goed alternatief. Bloemen of planten van zijde zijn vaak van echt niet te onderscheiden en hittebestendig, waardoor verkleuring nauwelijks zal optreden. Ideaal dus om voor langere tijd de sfeer mede te bepalen in de door u gekozen ruimte.

OdetZo bloemen en planten levert in binnen- en buitenland
Wij kunnen al uw bestellingen bezorgen in binnen- en buitenland dankzij de collega’s van Euroflorist. Voor bedrijven in Flevoland geldt dat uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur dezelfde dag nog door ons geleverd wordt. Wel zo makkelijk als uw drukke agenda even geen ruimte laat om zelf de deur uit te gaan of als u iemand spontaan wilt verrassen. Daarbij betekent online bloemen bestellen dat u snel en gemakkelijk verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.